The smart Trick of su kaçak tespiti That Nobody is Discussing

Wiki Article

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

Metre hemen değişmezse, iki saat bekleyin ve tekrar kontrol edin. Tüm suyun kapalı olmasına rağGuys değişmişse, yavaş bir sızıntı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok su kaçağı tespit burasıdır, orası değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

Uzmanlar, daha ileri teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

İşinin ehli bir ustaydı. Titiz çalıştı ve su kaçağı tespiti Gayet temiz bir iş yaptı. Sorun giderildi ve tamiratını yaptı herkese tavsiye ederim

Termal Kamera: Duvarların ve zeminin altındaki su sızıntılarını termal görüntüleme yoluyla tespit eder.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan su kaçak tespiti hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

su kaçağı tespit ÇOkay sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında propertyımcı olduk.

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde su kaçağı tespit yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Termal kamera fiyatları ve diğer su kaçağı tespit cihazı fiyatları ucuzluğuna aldanılmamalı. Mutlaka iyice araştırma yapılmalıdır.

Report this wiki page